A&B Groep Blog | Our Telecom and ICT experiences

4 Concrete tips om fouten op telecomfacturen te ontdekken!

Posted by Guest Author on Wed, Sep 17, 2014

In de afgelopen jaren heb ik heel wat klantcases voorbij zien komen. Cases waarbij klanten vanuit hun telecomleveranciers (providers), verkeerde facturen toegestuurd kregen. Soms vaker dan één keer per klant! In dit artikel leest u hoe deze foute telecomfacturen te verklaren zijn en krijgt u 4 concrete tips om fouten op de telecomrekening te ontdekken.

Read More

Tags: Telecom, telecom optimaliseren, telecom beheren, Factuurcontrole; factuur controle; telecomfacturen

Telefonische bereikbaarheid! Maak het meetbaar voor uw bedrijf.

Posted by Jos Leber on Tue, Aug 12, 2014

Als we over telecom management spreken, dan wordt er vooral aan telecomkosten en besparingen gedacht. Maar naast die aspecten is bereikbaarheid misschien nog wel veel belangrijker. Hoe is mijn organisatie bereikbaar? Naast de online contactkanalen is voor heel veel klanten de telefoon nog steeds het meest gewenste contactmiddel! Maar hoe beoordeelt u of uw organisatie telefonisch goed bereikbaar is….. In dit artikel geef ik graag wat richtlijnen die u helpen met het meetbaar maken van uw telefonische bereikbaarheid.

Read More

Tags: Telecom, telecom management, telecom optimaliseren, telecom beheren, Telefonische bereikbaarheid

Flat fee constructie in telecom; niet altijd de beste propositie!

Posted by Ron Rijkenberg on Fri, Dec 13, 2013

Al meer dan 20 jaar ben ik actief in de wereld van telecom en steeds verbaas ik me weer om de kracht van marketing. Zonder deze marketingmachine zou de telecombranche een hele saaie wereld zijn. Om de zoveel jaar komt er weer een konijn uit dé hoge hoed.  Deze ideeën / telecomproducten ontstaan uit de behoeftes die er heersen op de afnemersmarkt. Althans dat is wat de marketeers van de telecomaanbieders ons wijs maken.

Read More

Tags: Telecom Expense Management, Telecom, TEM, telecom optimaliseren, telecom beheren, Flat fee